Skapa den ordning du vill ha i hemmet

Hur du har det hemma är det du själv som skapar, det gäller att skapa den ordning du vill ha i hemmet. Det kan vara vid flytt som man gör den där resningen som man funderat så länge på och man får börja om på ny kula i nytt boende.

Vår och hösta kan annars vara bra stunder på året då man rensar och städar ur garderoberna för att få plats för mer eller bara få den ordning som man vill ha i sina garderober. Garderoberna behöver ju inte städas varje vecka utan om man tar och storstädar dessa två gånger per år så underlättar det enormt i det dagliga letandet efter kläder.

Regelbunden städhjälp kan innebära mycket för den dagliga ordningen, man får en helt annan syn på städning då man anlitat en firma som kommer in i ens hus och städar en gång i veckan eller varannan vecka. På något sätt så vill man plocka ihop innan städet kommer för att det ska underlätta att städa.

Strukturera upp mer och skriv gärna ner hur du skulle vilja att ditt hem såg ut. Ha du det på pränt kan det vara enklare att leva upp till och alla i familjen får också veta i vilken ordning hemmet bör vara.