Inred med belysning i åtanke

När man renoverat under en period så kan det vara enkelt att försöka snabbt få sitt boende i ordning för att kunna njuta av sitt hem. Likaväl som renoveringen kräver sin planering så kräver inredning det också. Det kan mycket väl varit under renoveringens gång som man tänkt på vad som kan passa in i de rum som man renoverat.

Skriv ner allt som ni kommer att tänka på som ni skulle vilja inreda ert hem med. Tänk också på belysning då ni planerar er inredning. Ta en titt på lampor på nätet för att komma fram till vad som skulle kunna passa in till er soffa och liknande. Det är viktigt att i ett tidigt stadium fundera på vad som ni tycker om och vad som kan passa in i er inredning. Skapa ett så kallat mood board där ni samlar allt som ni skulle kunna tänka er. Plocka bort och lägg till. Kolla upp så att färger och annat passar ihop.

Tillslut så har ni en idé om hur ert hem skulle kunna se ut. Då börjar det roliga och få ihop allt till ett hem som man kommer att trivas i. Låt det ta den tid det behöver för att hitta rätt produkter för din inredning. Både möbler och lampor kan få i lugn och ro smälta för att veta om det är något som kan passa in i det nya hem som håller på ta form. Även om du använt dig av ett så kallat mood board så kanske det blir förändringar in i det sista. Det viktiga är att ni ska trivas med ert hem.