Bo som en hjälte

haus-houseMed det rätt suspekta sajtnamnet kommer en webbplats som trots sitt namn, kommer att leverera texter om att köpa och sälja bostaden, hur det fungerar med smått och stort i båda avseenden och lite omkring det här med mäklare. Det finns en djungel att ta sig genom för att få sig en lite djupare förståelse kring bostadsmarknaden och det här är sajten som kommer att guida dig på vägen.

För att bredda sajtens innehåll kommer också allt möjligt kring bostaden att avhandlas. Inredningstrender, uppvärmningsmöjligheter, vad du ska tänka på i bostadsrätten, hur hyresrätten fungerar och vad du bör tänka på när du river ett hus till exempel.

cave-exporationVill man bo som en hjälte, så måste man se till att Batmangrottan har alla de bekvämligheter som hjälten behöver. Kanske inte i den bildliga meningen som uppstår när de tecknade hjältarna dyker upp i huvudet, som Batman som förvisso bor i hus, men har sin grotta och Fantomen som också har en grotta, dock är dödskallegrottan hans hem.

För att uppnå en hjältestatus på sitt boende kanske man framförallt ska framtona innehavaren som något utöver det vanliga. Här har inredningen en stor betydelse och genom att inreda hemmet på ett snyggt sätt, kan du ha turen att lyckas framställa dig själv som den hjälte du tycker att du är.

Ett annat koncept som också kan ge dig en prestigefylld stämpel, är om du lyckas få tag på ett boende i något av de områden som har få lediga bostäder. Inget talar väl mer för att du har lyckats i livet, än om du tar hem det svår vunna. Dock har vi alla olika syn på vad som är viktigt i livet och trotts att bostaden är topp ett för dig, betyder inte det att din kollega tycker att det är så viktigt att bo i det området som du valt.

Vill du verkligen imponera på de du har omkring dig, ska du satsa på ett boende som du verkligen själv vill ha och gör ditt boende till ditt. När du sedan låter andra ta del av din egna ”grotta”, så har du inte bara ett hem utan det speglar också dig själv.