Inred personligt

photodune-2506695-3d-interior-scene-of-a-green-couch-on-white-wall-xsInredningstrender kommer och går, vissa fastnar vi för medans andra gärna bara får försvinna. Oavsett hur du inreder, så har du en stil du följer och det handlar om att hitta din personliga stil.

Art deco, Skandinavisk, New England och Industriell är några olika inredningsstilar. Genom att följa stilen fullt ut, låser man sig till en viss typ av inredning och kan i vissa fall tappa allt personligt och mest bli ett hem som känns som ett hotell eller ett museum. Plockar man istället in delar, av en viss inredningsstil, så kan man fortfarande hålla hemmet personligt och förlorar inte känslan av ett hem.

En del väljer att tona ner sitt hem och inreder med neutrala färger och lättplacerade möbler. Andra är mer djärva och tar ut svängarna mer för att göra hemmet personligt. Inget sätt är rätt eller fel, då det handlar om att trivas i sitt egna hem.

För att inreda riktigt personligt, kan man alltid välja att använda sig utav möbler som få andra har, platstillverkade enbart för dig. Här kan man verkligen ta ut svängarna och göra sig sedd med både färg och form. Kan man inte bygga och sy delarna själv, finns det hantverkare som kan hjälpa till med bygget från skiss till färdig möbel.