Tips vid flytt

movingHar du flyttat in i en ny bostad eller är du på väg att flytta, oavsett så är det spännande med något nytt. Kanske det är din första flytt eller har du redan hunnit flytta ett par gånger så du har erfarenhet av detta. Det kan ändå vara bra att få lite tips för att underlätta vid flytt, här kommer några bra tips.

Passa på att rensa ur förråden när du flyttar, kolla upp vad du verkligen behöver ha kvar och vad du kan göra dig av med. Vi har en förmåga att spara på oss saker genom åren och det är inte så konstigt. Det vi inte använder oss av hamnar i våra förråd och tyvärr kanske blir kvar där alldeles för länge. Sälj på Blocket det som du vet att du inte kommer att använda.

Du kan också anordna ett förrådsloppis på gatan där du bor, prissätt det du vill bli kvitt och ställ upp ett bord en lördag eller söndag för att se om någon i grannskapet kanske är intresserad av att köpa din prylar som du inte har någon användning av.

Alla vet att det tar på krafterna att flytta så varför inte ta hjälp vid städning av din bostad när du flyttar. Detta underlättar mycket för dig och du kommer igång mycket snabbare med det lite roligare att få möblera upp och få det hemtrevligt i ditt nya hem. I och med RUT-avdrag så kostar det inte så mycket att leja bort flyttstädningen idag så det kan det vara värt.