Ställa bort trädgårdsmöblerna

Vi har precis ändrat våra klockor till vintertid och för den som har lite svårt att komma på om det är fram eller tillbaka man ställer tiden så finns det en schysst regel som lyder; vintertid så ställer vi tillbaka våra trädgårdsmöbler om tiden likaså, sommartid så ställer vi fram våra trädgårdsmöbler därför ska också klockan ställas en timme framåt.

Du kanske precis har ställt in dina trädgårdsmöbler och därför så kan det låta konstigt att skriva en text om just trädgårdsmöbler. Fast det är egentligen inte så konstigt för på hösten så kan man fynda på nätet där det alltid finns bra erbjudanden och under sensommaren och hösten så kan det vara extra trevliga priser.

Det kan mycket väl vara så att nu när du skulle ställa bort dina trädgårdsmöbler inser att de möbler man har är nästintill som ett vrak och det skulle vara läge att köpa nya inför nästa sommar. Ta då ditt förnuft till fånga och ta med din gamla trädgårdsgrupp till miljöstationen nästa gång ni åker dit och beställ något nytt och fräscht redan nu för att ställa fram när sommaren kommer.

Om de möbler inte är så illa åtgången så är det läge att slipa och olja in dom redan nu så de inte står och torkar än mer under vintern som är en ganska torr och kall årstid. Det är alltid en fördel att ta hand om sina trädgårdsmöbler då de håller längre då. Om du gör detta redan nu så kan det vara enkelt till våren att bara olja in lite lätt inför sommaren stora begivenheter i din trädgård.