Inred med stilren bas

Inredning är ett väldigt stort begrepp och det finns verkligen något för alla stilar och smaker så det är inte svårt att hitta sin personliga stil. Har man varken tid eller lust att lägga ner energi på att inreda sitt hem utan vill ägna sig åt annat så finns det alltid inredare att leja för jobbet som kan känna av din stil och få det att se ut  precis som om du gjort det själv.

Använd en neutral bas

Vill man inreda sitt hus så är det bra att använda en neutral bas i vitt eller ljus nyans på möbler, golv och väggar och sedan dekorera och färgbestämma via kuddar, mattor, dukar, andra textiler och dekorationer. Det blir lätt att ändra stil utan att behöva tapetsera eller måla om utan bara genom att byta ut sina textiler till en annan färg eller mönster. Det gäller att få det smakfullt inrett genom att använda ett tema och inte ha det överdekorerat om det ska kännas trivsamt och lugnt i rummet.

Lägg till någon färggrann möbel

Du kan kombinera din neutralare soffgrupp med en fåtölj i en klar färg för att förstärka intrycket eller renovera upp några gamla möbler som du kombinerar med det nya. Det är din egen fantasi och intresse som sätter gränserna för vad du kan göra och ditt hem ska vara din oas så se till att du får det trivsamt.